آرشیو آذر ماه 1399

آموزش آشپزي

سوپ پياز

۲۵ بازديد

سوپ پياز فرانسوي

طرز تهيه و پخت سوپ پياز فرانسوي ساده رستوراني مناسب براي سرماخوردگي 

 

سوپ پياز فرانسوي

طرز تهيه و پخت سوپ پياز فرانسوي خوشمزه اصل با پنير در فر ، خاصيت پياز اين است كه محيطي سالم براي رشد باكتري و ويروس ها را فراهم نمي سازد و در نتيجه وجود پياز در بدن از توليد باكتري ها و زنده ماندن آن ها جلوگيري مي كند پس در واقع خواص آنتي باكتريال پياز در بدن نه به صورت مستقيم بلكه با افزايش سيستم ايمني بدن به نوعي مثل سدي در برابر پيشرفت بيماري هايي همچون سرماخوردگي و آنفولانزا عمل مي كند. با قسمت آموزش آشپزي سايت هاي پاتوق همراه شده و از اين مطلب بهره كامل را ببريد .

 

مواد لازم براي خوراك ۴ نفر

مواد لازم براي تهيه سوپ پياز فرانسوي

كره ۱۰۰ گرم

آرد سفيد گندم ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري

آب مرغ ۵ پيمانه

پياز ۵۰۰ گرم

‏نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

نان تست ۲ تا ۳ اسلايس

پنير گروير(ماتزارلا) ۱۵۰ گرم

دستور پخت

طرز تهيه سوپ پياز فرانسوي

براي شروع و پخت يك سوپ خوشمزه و استثنائي پس از اينكه پياز ها را به صورت خلالي خرد نموديم و يك ماهيتابه را بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده سپس مقداري كره و روغن درون تابه ريخته و پس از آن پيازها را درون تابه تفت مي دهيم ‌، در هنگام تفت دادن حرارت را كمي زياد كرده و پس از آن حرارت را دوباره كم مي كنيم و درب تابه را قرار مي دهيم تا پياز ها كاراملي شود در حين پخت ۲ الي ۳ مرتبه پيازها را هم مي زنيم . پياز ها را اگر زياد هم بزنيد سرخ مي‌شوند و از حالت كاراملي خارج ميشوند .

 

مرحله دوم

حالا نوبت اضافه نمودن آرد به پياز ها مي باشد براي مدت زمان ۲ الي ۳ دقيقه مواد را هم زده تا طلايي رنگ شوند پس از انجام اين كار آب مرغ را آهسته و به تدريج به مواد درون تابع اضافه ميكنيم مدام مواد را هم ميزنيم تا غليظ شود ، حالا به اين سوپ نمك و فلفل را اضافه مي كنيم ، حالا سوپ را درون ظرف مخصوص فر قرار داده ، نان تست ها را روي حرارت كمي خشك كنيد ، بر روي سوپ نان ها را قرار داده و حالا پنير رنده شده را اضافه كنيد ، ظرف را درون فر قرار دهيد تا نان ها طلايي رنگ شوند و پنير پيتزا ذوب شود، اكنون سوپ پياز شما آماده سرو مي‌باشد .